Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
Τι μου προσφέρουν οι ομάδες;
 
Μια ομάδα μπορεί να είναι θεραπευτική μπορεί και απλώς να αποτελεί μια ευκαιρία για αλληλεπίδραση και ανταλλαγή ιδεών. Μέσα από αυτές τις ιδέες προκύπτει κάτι καινούριο, μια νέα δημιουργική συνάντηση με συγκεκριμένο θέμα.
Το σίγουρο είναι ότι στην ομάδα τα μέλη... περνούν καλά, απολαμβάνουν τη συζήτηση και συχνά βρίσκουν απαντήσεις σε θέματα που τα απασχολούν.
 
Μπορώ να προτείνω και δικά μου πράγματα;
 
Κάθε μέλος μπορεί να εκφράσει τις σκέψεις του και να προτείνει θέματα συζήτησης. Επίσης μπορεί να φέρει και άλλα φιλικά του άτομα σε κάποια από τις "ανοιχτές" ομάδες. Στις μη θεραπευτικές ομάδες, τα μέλη πίνουν το καφεδάκι τους και συζητούν ή παρακολουθούν δρώμενα και διαλέξεις ή συμμετέχουν σε άλλες εκδηλώσεις. Κάθε μέλος μπορεί να οργανώσει τη δική του ομάδα σε συνεννόηση με την Υπεύθυνη.

Πόσοι μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα;

Αν είναι ανοιχτή, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα... Αν είναι θεραπευτική κλειστή ομάδα 6-7 άτομα το πολύ.

Πόσο διαρκεί μια τέτοια συνάντηση;

Απολαμβάνοντας το καφεδάκι μας οι ομάδες συζήτησης ή οι εκδηλώσεις διαρκούν περίπου 2 ώρες. Όμως ο καθένας είναι ελεύθερος να αποχωρήσει όποτε θέλει.

Πώς θα ενημερώνομαι για τις συναντήσεις;

Μέσω facebook, με email ή τηλεφωνικώς εφόσον μας δηλώσετε ότι θέλετε να σας ενημερώνουμε, χωρίς βέβαια την υποχρέωση να συμματέχετε πάντα στις ομάδες.

ΣΠΕΕ: 210.9022442

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου